Menu Sluiten

Verrassing in Spijkenisse!

Door een wissel van personeel was mijn komst in het Rivièrabad niet helemaal goed gecommuniceerd, maar lesgever Yvonne vond het super leuk dat ik er was en hielp me fantastisch om alles op rolletjes te laten lopen. Ook lesgever Danique was heel enthousiast. Met als gevolg dat ik heel veel mooie foto’s heb kunnen maken! Het was echt gezellig, soms een beetje druk en een uitdaging voor me om iedereen om de foto te zetten maar met de hulp van iedereen ging het geweldig.

Ik verkoop de foto’s tegenwoordig direct na de les in de hal/horeca. De oma van dit kindje is helaas vergeten om de foto’s te bekijken want wàt een gave foto is dit! Mochten jullie haar herkennen, ze zwommen op de donderdag, laat haar even contact met mij opnemen.

2 reacties

  1. Sabina

    Wat een aangename verrassing dat je er was. Je doet het superleuk en maakt onwijs mooie foto’s! Ik kon ook niet anders dan er veel bestellen bij je 😀
    Bedankt voor deze geweldige ervaring met mijn kleine meid van 7 mnd oud en ik kan niet wachten tot de volgende foto ronde 😀

  2. Julie

    Lieve Monique, heel erg bedankt voor de toffe foto!
    Ik ben er heel blij mee en kreeg er heel veel leuke reacties op!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies.