Menu Sluiten

Heerlijk weer aan het werk!!

Liz en Wes spetterles

Door Corona waren de zwembaden lange tijd dicht of minder toegankelijk. Het was bijna een jaar geleden dat ik bij ouder-en-kind zwemmen foto’s mocht maken. Met het Alexanderhof heb ik zeker wel 4x opnieuw een afspraak gemaakt.

Liz en Wes spetterles

Maar vandaag was het dan eindelijk zo ver. En een succes denk ik. Heel enthousiaste ouders en wat kunnen de kinderen al lekker zwemmen. Mooi om te zien dat zoveel kindjes heerlijk genieten in het water.

1 reactie

 1. Gaby

  Gisterochtend zijn mijn zoontje en ik voor de derde keer samen gaan spetteren met Liz en Wes. En het was ook onze eerste succesvolle les. Mijn zoontje had erg veel plezier in het water, tijdens de activiteiten en zong vrolijk de liedjes mee. Ook snapt hij nu dat hij zijn adem in moet houden als hij met zijn hoofdje onderwater gaat. En daar heeft Monique een paar hele mooie plaatjes van kunnen schieten. Voor ons was het een leuke verrassing dat er een fotografe aanwezig!

  Ook voor ons geldt dat we sinds vorig jaar, toen mijn zoontje nog maar net 4 maandjes oud was, de Liz en Wes spetterlessen graag wilden bijwonen! Die plannen gingen helaas tot 2x toe niet door vanwege de lockdowns. Inmiddels is mijn zoontje bijna 2 jaar oud. En kan de waterpret nu eindelijk echt beginnen!

  Wat boffen wij dat we Monique met haar camera troffen.
  Hartstikke bedankt voor de prachtige foto’s Monique!

  Gaby en Nathaniël

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies.