Menu Sluiten

Weer terug in Hoge Bomen

Lesgever onderwater

In 2016 had ik voor het laatst foto’s gemaakt in zwembad de Hoge Bomen in Naaldwijk. Ik kwam destijds ieder jaar en door omstandigheden was het er al die jaren niet van gekomen. Ook de Corona jaren zitten er natuurlijk tussen. Ik was dan ook blij verrast toen Nancy me vroeg om weer te komen fotograferen tijdens de Liz en Wes spetterlessen. En het was een feestje! Heel veel kindjes gingen bij mij op de foto, er was flink geoefend en het ging vlok en makkelijk.

Het zwembad was ook erg enthousiast en we hebben alweer afgesproken voor volgend jaar, ik kom weer op 11 april en 17 december. Hopelijk tot dan!

3 reacties

  1. Miriam

    Mijn dochter vind zwemmen en onderwater zwemmen erg leuk.
    Maar de camera vond ze erg spannend. En daardoor wilde ze niet meer onderwater.
    Je nam erg de tijd voor der, zodat we wel mooie foto’s van haar hebben.

  2. Nancy

    Altijd erg blij met de resultaten als je langs bent geweest! Zowel de kinderen als ouders vinden het onwijs leuk en dat zie je terug op de prachtige foto’s! Wat mij betreft houden we deze samenwerking er zeker in, tot volgend jaar! Groetjes zwemjuf Nancy

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies.