Menu Sluiten

Weer leuke (kerst)foto’s gemaakt in de Fluit

Broertjes onderwater

De afgelopen jaren kom ik steeds in de herfstvakantie in de Fluit in Leidschendam. De kinderen van de ouder-kind les mogen dan de hele les spelen en oudere broertjes en zusjes mogen ook mee komen zwemmen. Voor mij een leuke gelegenheid om leuke foto’s te maken van broertjes en zusjes bij elkaar. Of van een meisje met zeemeerminnestaart. Daar heb ik normaal niet echt de gelegenheid voor.

Zeemeermin onderwater

Onderstaande drie kinderen gingen vorig jaar ook al zo leuk op de foto, dit keer had ik een ideetje om ze ook met kerstmutsen op te fotograferen. Ik had helaas maar 1 mooie kerstmuts mee maar heb drie foto’s zodanig samengevoegd dat het net lijkt of ze tegelijk onder water waren. Ik vind het resultaat erg leuk geworden. De mamma van deze kinderen was in ieder geval erg blij met de foto. De komen weken zal ik nog meer foto’s maken met kerstmuts op voor wie dat wil. Kijk gerust in mijn agenda waar in dit jaar nog meer kom foto’s maken en kom gezellig langs.

2 reacties

  1. Eva

    Het was inderdaad super leuk! Echt mooie foto’s geworden, dochterlief ook helemaal blij met haar zeemeerminfoto‍♀️ Bedankt Monique!

  2. Muriel

    Het zijn hele mooie onderwater foto’s geworden. Monique nam de tijd om er leuke foto’s van te maken!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies.