Menu Sluiten

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet ik onder water?

Ik maak meerdere foto’s snel achter elkaar. U of uw kindje hoeft dan ook maar heel eventjes onder water te blijven, echt maar een paar tellen. Het is belangrijk om rustig onder water te gaan en ook weer rustig naar boven.

Moet ik mijn ogen open houden?

Het is wel mooier als u uw ogen kunt open houden. Het hoeft ook maar heel eventjes. De meesten kinderen houden automatisch hun ogen open, het iets waar volwassenen vaak meer moeite mee hebben. Mocht het echt niet lukken dan maak ik de foto een beetje van opzij. Voor romantische foto’s van volwassenen is het juist vaak weer mooi om de ogen dicht te hebben.

Hoe voorkom ik bolle wangen?

Een ander ding wat volwassenen zich hebben aangeleerd is onder water gaan met hele bolle wangen. Dat staat op de foto niet zo mooi. Het beste is om vlak voordat je onder water gaat juist een beetje lucht uit te blazen, een glimlach op je gezicht te doen en rustig onder water te gaan. Blaas niet uit onder water want dan komen er veel bellen voor uw gezicht.

Kan ik met contactlenzen onder water?

Er zijn al veel mensen met zachte lenzen bij mij onderwater op de foto gegaan, en steeds waren de lenzen gewoon in het oog blijven zitten. Mocht u dit spannend vinden, doe dan geen lenzen in maar een bril op. Die kunt u dan tijdens het fotograferen even afzetten.

Deze website maakt gebruik van cookies.