Menu Sluiten

Over mij

Een lachend gezicht van een kind onder water is steeds weer iets om blij van te worden.

Monique Hassink

Ik ben Monique Hassink, getrouwd met Enno en ik heb 2 zoons. Ik woon in Leidschendam. Sinds 2008 maak ik onderwater foto’s in zwembaden. Tijdens ouder-kind lessen, diploma-zwemmen, zeemeermin zwemmen of tijdens een privé fotoshoot. Er is veel mogelijk.

Ik blijf het nog steeds ontzettend leuk vinden om te doen, de kleine baby’s, de peuters en kleuters, iedere groep heeft iets bijzonders. Baby’s gaan meestal een beetje vanzelf, als de ouders zich op hun gemak voelen. Twee- en drie-jarigen zijn best een uitdaging, die vinden het óf heel leuk of juist helemaal niet. En sommige kindjes gaan helemaal uit zich zelf; duiken van de kant, door een hoepel of van een trappetje. Anderen hebben wat motivatie nodig. Ik probeer altijd om een kind op een leuke en speelse manier toch net dat extra te laten doen wat nodig is voor een unieke foto. Meestal mét resultaat.

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik, vertel gerust aan anderen over mij. Hopelijk tot ziens in een van de zwembaden!


Wetpics Onderwaterfotografen

Wetpics Onderwaterfotografen zijn fotografen die deel uitmaken van het Wetpics Vrije Samenwerkingsverband. Dit houdt in dat hoewel elke Wetpics onderwaterfotograaf zelfstandig werkt en opdrachten aanneemt, hij of zij op elk moment een beroep kan doen op andere Wetpics fotografen voor de uitwisseling van ervaring, expertise, advies en andere hulp.

Tevreden klanten

Wetpics Onderwaterfotografen voldoen aan hoge eisen wat betreft professionaliteit, klantgerichte service, ethische waarden en bescherming van de privacy. U kunt er dan ook op rekenen dat er niet alleen onderwaterfoto’s van hoge kwaliteit zullen worden gemaakt, maar ook dat deze beelden professioneel worden bewerkt en snel worden geleverd. Bovendien zal de omgang met de klant altijd vriendelijk, beleefd en klantgericht zijn. Net als u hebben Wetpics Onderwaterfotografen graag tevreden klanten.

Voorwaarden en Privacy

Alle Wetpics Onderwaterfotografen hanteren Algemene Voorwaarden. Ook volgen wij een privacybeleid om te waarborgen dat uw gegevens en foto’s op een juiste manier zullen bewaard worden. De links naar deze informatie vindt u onderaan mijn website.

Wetpics Onderwaterfotografen inschakelen

Hieronder ziet u een lijst van Wetpics Onderwaterfotografen per provincie. Door op Email te klikken kunt u direct contact opnemen. Door op de naam van de website te klikken wordt u doorgelinkt naar de website van de betreffende fotograaf.

Monique Hassink

Zuid-Holland – Noord-Holland

info@fotograafonderwater.nl

www.fotograafonderwater.nl

Erika Antoniazzo

Gelderland – Utrecht – Overijssel

info@wetpics.nl

www.wetpics.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.