Menu Sluiten

Eindelijk weer bij HZ-Zian

Kleuter onderwater

Al 10 jaar kom ik begin november in zwembad de Escamphof onderwater foto’s maken bij het ouder-en-kind zwemmen van HZ-Zian. Het is hier altijd erg gezellig en ik vind dat de meeste kinderen al heel vrij zijn in het water. Al echte waterratjes. Daar doen de lesgevers dan ook hun uiterste best voor en dat zie je!

Kleuter onderwater

Als er meerdere kinderen uit 1 gezin zijn probeer ik altijd om een foto van hen samen te maken, dat lukt niet altijd, soms staan er nog teveel handen en armen op van de ouders, maar deze is toch wel er schattig vind ik!

Afgelopen jaar kon het helaas niet doorgaan, het was heerlijk om weer terug te zijn. Bedankt voor het vertrouwen alle jaren en hopelijk tot volgend jaar!

3 reacties

  1. Jolanda Vissers

    Was weer een super leuke ervaring vooral als lesgevers onder elkaar. En weer allemaal leuke snoetjes onder het water. Echt gaaf. Dank je wel Monique en hopelijk tot volgend jaar weer.

  2. Serge

    Wow, wat een leuke ochtend was het. Supergoed geregeld en de resultaten ook onwijs gaaf! En hoe je ondanks de drukte toch rustig blijft. Knap hoor, haha. Succes en tot volgend jaar!

  3. Martijn

    Wat een ontzettend leuke ervaring! Voor ons was dit de eerste keer met een hele gave foto’s als uitkomst.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies.