Menu Sluiten

Een bekend gezicht in zwembad Kerkpolder

Tweeling onderwater

Afgelopen week mocht ik 3x in zwembad Kerkpolder in Delft fotograferen. Ik kom hier al een aantal jaar met heel veel plezier. Dit jaar was het grappig om een bekend gezicht te zien in het zwembad: Angela, een van de lesgevers, heb ik zo’n 8 jaar geleden met haar toen nog heel jonge tweeling onderwater op de foto gezet. Angela werkte toen in de Lier. Zie de foto hierboven.

Ze vertelde dat ze nog steeds zo blij is met de foto en er al zoveel plezier van heeft gehad, heel veel leuke reacties van mensen ook. Dat is voor mij natuurlijk heel fijn om te horen.

Ook dit jaar heb ik weer heel veel leuke foto’s kunnen maken, graag tot de volgende keer!

2 reacties

  1. Sietske Elzinga-van der Werff

    Ik was zes jaar terug al eens met onze oudste, nu kunnen we de jongste ernaast hangen aan de muur!

  2. Sarah

    It was a nice experience and I’m very happy with the pictures! I would definitely do it again in the future.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies.