Menu Sluiten

Yes! Ik kan weer!

Kleuter onderwater

Ik had in januari in de laatste 10 minuten van mijn skivakantie mijn sleutelbeen gebroken. Dit betekende dat ik zwembaden waar ik in januari en februari zou komen fotograferen even teleur moest stellen. En dat ik zelf 2 maanden lang nog niet kon werken, en dat terwijl de zwembaden eindelijk weer normaal open mochten.

Gelukkig kon ik op 14 maart weer voor het eerst aan de slag! In Alphen a/d Rijn waar ik ieder jaar rond deze tijd kom. Nog een beetje stijf en die camera die weegt natuurlijk ook wat, maar wat was het heerlijk om weer bezig te zijn! Al die enthousiaste ouders en lieve kindjes die ik weer op de foto mocht zetten, heerlijk! Sommige ouders herken ik van andere jaren.

Ik mocht ook weer een keer fotograferen tijdens het diplomazwemmen in het Hofbad in Den Haag. Een vriendin van me was zo lief om mee te gaan om me te helpen om mijn duikspullen aan te trekken. Eenmaal alles aan ging het prima gelukkig.

De week erna was ik in de Fluit in Leidschendam, dat is voor mij altijd een thuiswedstrijd want daar woon ik zelf ook. Dan kom ik ook altijd wel bekenden tegen. Erg leuk.

Dank voor jullie geduld en vertrouwen, ik ga er weer heerlijk tegen aan!!

5 reacties

 1. Veronica

  Hele leuke foto’s heeft Monique gemaakt van het diploma zwemmen van mijn zoontje. Een momentopname op nooit te vergeten en ik heb de foto’s snel binnen gehad!

 2. Mariska

  Ons 3e kind dat door Monique onder water gefotografeerd werd. Erg leuk om zulke foto’s te hebben. En supersnel gemaild!

 3. Linda van Etten

  Nu van beide zoons een mooie onderwaterfoto aan de muur. De jongste was deze keer aan de beurt en de interactie met Monique was leuk. Hij voelde zich heel stoer dat hij op de foto mocht en dat is terug te zien in de foto waarin hij recht in de lens kijkt.

 4. Tessa

  Erg leuk om te doen. Mooie foto’s en altijd snel beschikbaar. Fijn dat het weer kan!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies.