Menu Sluiten

Nieuwe camera!!

Na 8 jaar trouwe dienst heb ik een nieuwe camera en onderwaterhuis aangeschaft om nog mooiere en scherpere foto’s te kunnen maken. Vandaag om mijn nieuwe set uit te proberen mijn overbuurjongetje op de foto gezet en dat was heel goed want er waren echt wel een aantal instellingen die anders moesten. Ik maak nu gebruik van een Canon R5 systeem camera. Hierbij is alles digitaal, ook de zoeker, en dat was even wennen.

Ik zag bijvoorbeeld alles heel donker als ik de foto ging maken, maar doordat ik flits werden het wel mooie foto’s. Maar niet goed kunnen zien wat je fotografeert dat werkt natuurlijk niet fijn maar gelukkig kon ik een instelling aanpassen waardoor ik een lichter beeld zie als ik de foto maak.

Diverse foto’s gemaakt van het jochie terwijl hij op mij af zwemt en al die tijd bleef de auto-focus hem goed volgen met als resultaat allemaal mooie scherpe foto’s. Heel blij met het resultaat. Nu klinkt het net alsof mijn foto’s nooit scherp waren, dat is natuurlijk niet zo, maar het gaat nu zoveel eenvoudiger.

Dus nu ben ik er helemaal klaar voor om vanaf volgende week na de meivakantie weer bijzondere en unieke foto’s te maken. Ik heb nog lekker veel afspraken staan dus wie weet zie ik je ergens binnenkort!

Deze website maakt gebruik van cookies.