Menu Sluiten

Mijn collega fotografen

Onderwater Fotograferen

Ik werk als sinds 2008 als onderwaterfotograaf. In het begin deed ik dit naast mijn baan i n de ICT maar al snel werd ik volledig ZZP-er. Fijn om m’n tijd helemaal te kunnen indelen zoals ik dat wilde, maar je werkt toch veel alleen.

In 2020 – vlak voordat alle zwembaden dicht moesten door de Corona crisis, kreeg ik contact met Erika Antoniazzo. Zij fotografeert sinds 2015 onderwater, in de omgeving van Ede. Er was mij gevraagd of ik een keer voor haar wilde invallen in een zwembad bij mij in de buurt. Dat heb ik gedaan en we kregen contact, leuk contact. Zelfs zo dat we in de Corona-tijd, toen we allebei niet veel konden werken, elkaar ontmoet hebben en in zwembad de Fluit in Leidschendam foto’s van elkaar hebben gemaakt. Eindelijk een mooie foto van mezelf, want die maakt natuurlijk nooit iemand. Een paar weker later spraken we weer af, dit keer in een zwembad in Ede met nog een onderwater fotografe Hanah Weerkamp en weer maakten we mooie foto’s van elkaar.

Wat is het fijn om elkaar op deze manier te kunnen helpen, elkaar vragen kunnen stellen en te motiveren. Hopelijk mogen we straks allemaal weer normaal aan het werk. Maar ondertussen heb ik opeens twee leuke collega’s!

Lees meer over onze samenwerking:

Deze website maakt gebruik van cookies.