Menu Sluiten

Babyzwemmen Alphen a/d Rijn

Baby onderwater

In de week voordat alle zwembaden, horeca etc. dicht moesten was ik nog 3 ochtenden in zwembad de Hoorn in Alphen. Ik ging deze week mijn nieuwe verkoopmethode in praktijk brengen: Ik maak de foto’s in het zwembad en stuur ze direct na de les via Wifi/Internet over naar laptops in de hal. Daar stond een assistent van mij, in dit geval mijn lieve nicht Annemiek, om de mensen direct de foto’s te laten zien. 

Het is in zwembad de Hoorn altijd gezellig druk en ik kreeg hulp van de zweminstructeur die de baby’s voorzichtig bij het muurtje in het water liet zodat ik supermooie foto’s kon maken. Als ouders het wilden konden ze ook nog samen met hun kind op de foto. Ik heb echt hele gave foto’s kunnen maken al zeg ik het zelf.

En toen de ouders na het zwemmmen in de hal kwamen konden ze gelijk bekijken welke foto(s) ze het mooist vonden en deze bestellen. Ze konden ook direct betaald worden via Pin/Contant. Nog dezelfde dag werden de foto’s door mij bewerkt en geleverd. 

Ik kreeg complimenten over hoe professioneel het eruit zag en men was erg te spreken over deze manier van werken. Helaas kwam toen de ‘lockdown’ en heb ik sinds dien niet meer op deze manier kunnen werken. Ik hoop dat ik snel weer overal aan de slag kan!

Deze website maakt gebruik van cookies.