Menu Sluiten

Foto’s in Alphen a/d Rijn

Baby met papa onderwater

Ik kom al een aantal jaar ieder voorjaar in zwembad de Hoorn in Alphen. Dit keer kwam ik ook een keer in het najaar, de eerste week van november. Een succes denk ik! Heel veel enthousiaste ouders die met hun kindje op de foto gingen, en ook het kindje alleen op de foto ging goed. Wat ik erg leuk vond is dat ik dit keer een aantal pappa’s echt heel goed met hun kindje op de foto heb mogen zetten. Het zijn toch veelal mamma’s die ik in de zwembaden tegenkom, maar gelukkig steeds vaker ook vaders.

Ik vind het een mooi gezicht; zo’n stoere man en zo’n klein kindje en ik ben altijd dankbaar voor het vertrouwen van de ouders wat ze in mij hebben. Zonder dat vertrouwen zou ik nooit van deze mooie foto’s kunnen maken. I love my job!

Deze website maakt gebruik van cookies.