Menu Sluiten

Fantasche hulp in zwembad Wasbeek Sassenheim

Baby onderwater

Op 19 en 21 oktober mocht ik in zwembad Wasbeek in Sassenheim fotograferen. Beide dagen waren druk bezocht en door de fijne hulp van de lesgevers kon ik van bijna ieder kind wel een geweldige foto maken. Het is fijn als een lesgever wil en kan helpen; die weet op een gegeven moment precies de beste manier om het kindje onder water te brengen en nog belangrijker: die persoon is vertrouwd bij de ouders. Het blijft voor veel ouders nog altijd een spannende gebeurtenis. Maar als er dan resultaten komen als deze foto’s, geweldig toch? Heel erg bedankt dames!!

Baby onderwater

1e zwemles vastgelegd!

Dit jochie kwam voor het eerst zwemmen, voor de ouders dus extra spannend om hun baby onderwater te doen. Ik ben altijd dankbaar voor het vertrouwen wat mensen hebben in wat ik doe. Voor mij zijn baby’s de makkelijkste groep om te fotograferen, als je ze rustig even los laat dan blijven ze op dat plekje gewoon ‘drijven’ en eigenlijk bijna gelijk pak je het kindje weer op. Ik heb ondertussen met mijn supermoderne camera een aantal keer ‘afgedrukt’ en zo heb je superfoto’s. Ik kan hier echt heel erg van genieten.

3 reacties

 1. Frank Berkheij

  Leuk idee om onderwater te fotograferen.
  Helaas stond onze dochter er verschrikt of met de ogen dicht op, dus heb er maar 2 gekozen die oké waren.

 2. Boelen

  Vond het een leuke ochtend met mooie foto’s van onze kleindochter

  Janneke Boelen

 3. Erica van Ooijen

  Bedankt Monique, dat je bij onze groepen foto’s wilde maken. Het was fijn samenwerken en ook perfect dat de ouders de foto’s gelijk konden bekijken en bestellen. Ik hoop dat we dit volgend jaar weer kunnen herhalen. Dan kunnen de ouders hun kinderen ook zien groeien onder water.
  Groetjes Erica

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies.