Menu Sluiten

Ik hoop op weer een geweldig jaar!

Baby onderwater

2022 was voor mij een heel goed jaar. Ik heb in heel veel zwembaden foto’s mogen maken en heb heel veel mensen blij mogen maken met unieke foto’s van hun kinderen. Blij dat ik dit heb kunnen doen.

2023 wordt hopelijk ook zo’n mooi jaar. Januari is voor mij altijd een rustige maand. Zwembaden starten rustig op na de kerstvakantie, diplomazwemmen is meestal pas aan het eind van de maand en ik wordt niet zo veel gevraagd om bij ouder kind zwemmen te komen in het begin van het jaar. Dus ik was erg blij dat ik eind januari in Pijnacker mocht komen om daar weer voor het eerst dit jaar aan de slag te gaan. Ik was hier een aantal jaar niet geweest en het is nog steeds een gezellig bad!

Veel ouders zijn met hun baby’s en kindjes op de foto gegaan in zwembad de Viergang in Pijnacker. Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe kinderen reageren als ze onder water gaan. Het ene kindje draait alle kanten op, een ander kindje blijft heel mooi rustig liggen. Vandaag moest ik om 1 meisje heel erg lachen; zodra ze onder water ging deed ze haar handjes voor haar ogen, maar wel zodanig dat het eigenlijk een heel schattig beeld opleverde. Ze vond het ook helemaal niet erg, dus we hebben het nog een paar keer geprobeerd, maar steeds die handjes ervoor. Hoe een baby je kan bezighouden haha.

Papa had uiteindelijk de oplossing: haar handjes een beetje vasthouden. En ja hoor, haar gezichtje was eindelijk te zien onder water!

Baby onderwater

Ik lees graag in een reactie hieronder hoe uw ervaring van in zwembad de Viergang. Hopelijk tot een volgende keer!

Deze website maakt gebruik van cookies.