Menu Sluiten

Heerlijk drukke tijd achter de rug

Mama met baby onderwater

De afgelopen maanden ben ik in heel veel zwembaden geweest en heb weer heel veel kindjes op de foto mogen zetten tijdens ouder-kind zwemmen en diplomazwemmen. Wat geniet ik toch telkens weer van die vrolijke gezichtjes en van de enthousiaste reacties van de ouders. In de zomermaanden ligt het werk altijd een beetje stil, maar in september ga ik weer volop aan de slag. Kijk maar eens in mijn agenda waar ik allemaal kom fotograferen en misschien zien we elkaar daar ergens? Fijne zomer!!

5 reacties

 1. Mariska

  Een onvergetelijk moment zo mooi vast gelegd! Wij zijn heel blij met het resultaat! Dank je wel!

 2. Stephanie

  Ik ben erg blij met de foto’s.
  Maar ik vond het wel echt veelste duur.
  Ik heb het nu een keer gedaan maar zal het niet snel nog een keer doen omdat ik het te duur vond.
  En bij mij was ze heel kort bezig en niet veel variatie in foto’s.
  Ik had graag gewild dat het wat relaxer ging en wat meer de tijd nam.

 3. Monique Hassink

  Hoi, sorry dat je vond dat het te gehaast ging, soms is het gewoon best druk en ik wil toch altijd iedereen een kans geven. Probeer iedereen genoeg aandacht te geven. Over de prijs kan ik alleen maar zeggen dat ik gewoon best hoge kosten heb qua apparatuur en verzekering, ik vind dat ik een redelijke prijs vraag maar snap dat niet iedereen het ervoor over heeft. Jullie foto’s waren wel erg mooi trouwens vind ik, er mocht er ook eentje op mijn website waarvoor dank!!

 4. Petra

  Ontzettend leuke foto shoot onderwater. Vriendelijk contact en ook vele geduld. Ik heb twee keer de mogelijkheid gehad om foto’s te maken onder water. Ik ben er heel blij mee.

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies.