Menu Sluiten

Enthousiast ontvangen in Schiedam

Liz en Wes spetterles

Het was niet superdruk tijdens de Lis en Wes spetterlessen in zwembad Zuid in Schiedam, maar wat was het gezellig! Het was voor mij weer de eerste keer fotograferen sinds de Corona crisis en ik vond het heerlijk. Leuk om al die enthousiaste ouders en kinderen te zien en wat kunnen ze hier al goed zwemmen.

Er was ook een moeder voor het eerst met haar zoontje en ook zij durfden onder water op de foto. Fijn dat ze al gelijk zo’n vertrouwen hadden om dit te doen en het leverde prachtige foto’s op. Vanaf jongs af aan leren de kinderen spelenderwijs te wennen aan water en ook aan onderwater. De groep van 3-4 jarigen zwommen gewoon allemaal al zelfstandig een stukje onderwater wat natuurlijk geweldige foto’s opleverde.

Een week later was ik in zwembad Groenoord waar het ook gezellig druk was. Veel ouders konden meemaken hoe leuk het is om een mooie onder water foto te kunnen kopen van je kind. Ik heb ook weer genoten dat ik weer aan het werk kon!

9 reacties

 1. Claudia Lima

  Super mooie fotos…. Mijn zoontje is nog een beetje bang om kopje onder te gaan… Maar fotos zijn heel goed gelukt..

 2. Sharon Verhaal

  Super leuke herinnering aan het peuter zwemmen over gehouden dankzij een prachtige onder water foto van mijn dochter! Dank je!

 3. Debbie

  Wij hadden onze 1e proefles “babyzwemmen” met onze dochter en wat een mazzel dat je precies vandaag aanwezig was! Hoe leuk is het als de 1e zwemles meteen op deze manier is vast gelegd. Super leuke foto als aandenken besteld waar ik enorm blij mee ben. Dank je wel!!

 4. Renate

  Superleuk
  Al ruim 3 jaar samen met mijn kleinzoon aan het zwemmen, mooi vastgelegd in de foto’s!

 5. Kim

  Tijdens de Liz en Wes spetterles zijn er supermooie foto’s gemaakt van onze kleine man! Erg blij mee!

 6. Angelique

  Tijdens de Liz en Wes spetterles onverwachts de fotograaf aanwezig. En wat een leuke verassing! Ontzettend bijzonder om zo’n onderwaterfoto te hebben van onze dochter!

 7. Cassandra Paspalas

  Wij genieten elke week van het zwemmen en door deze foto hebben wij een leuke herinnering voor later! Nogmaals bedankt!

 8. Debbie Broekhuijzen

  Het was een verrassing dat de fotograaf er was ! Kleine meid vond het erg spannend maar erg blij met het resultaat en de mooie foto’s, en ook mooie reacties ontvangen op de foto’s ❤️ !

 9. Wilco

  Vrijwel elke week ga ik zwemmen met mijn dochtertje en met de supermooie foto’s (zoals de grote foto hierboven) heb ik daar nu een mooie herinnering aan. De foto’s gaan zeker een mooi plekje in huis krijgen!

Reacties zijn gesloten.

Deze website maakt gebruik van cookies.