Menu Sluiten

Yes diplomazwemmen!

Wat leuk dat u mijn pagina bezoekt om u samen met uw kind voor te bereiden op het afzwemmen. Het is vaak het eerste diploma wat uw kind gaat behalen en kan soms best een beetje spannend zijn. Bedenk dat als uw kind mag afzwemmen, dat hij/zij tijdens de lessen al heeft laten zien dat het aan alle eisen voor het betreffende diploma voldoet. Probeer geen druk op uw kind te leggen, Laat het vooral een feestje zijn.

Tijdens het diplomazwemmen zal ik foto’s maken als uw kind door ‘het gat’ zwemt. Ik zit/sta zelf op de bodem met een duikfles op mijn rug maar ik houd altijd voldoende afstand en sta een beetje aan de zijkant zodat een kind nooit tegen mij aan kan zwemmen. De meeste kinderen vinden het heel erg leuk om op de foto te gaan en gaan met een volle lach en soms de duimen omhoog door het gat. Ik kan daar altijd enorm van genieten.

Na afloop van het diplomazwemmen worden de gemaakte foto’s in de hal verkocht. Ze komen dus niet op een internetsite of waar dan ook op internet. Een assistent zet de foto’s op meerdere laptops in de hal waar u zelf de leukste foto(‘s) kunt uitzoeken en kunt bestellen via mijn bestelformulier. U kunt betalen per pin of contant. Vergeet niet even langs te lopen om uw foto’s te bekijken, ze zijn echt uniek en van zeer goede kwaliteit.

Indien u 1 foto koopt kost deze 15 euro. Koopt u echter meerdere foto’s dan zijn de foto’s altijd 12,50 per stuk. De 4e en 8e foto is gratis.

Foto’s worden na een aantal dagen digitaal geleverd via WeTransfer. Vandaar dat het ook erg belangrijk is om uw e-mail adres duidelijk op te schrijven. Ik vraag ook uw telefoonnummer te noteren voor het geval dat ik toch een foutmelding krijg op uw e-mailadres. Op die manier kan ik u altijd nog bereiken.

De geleverde foto’s kunt u zo vaak afdrukken als u wilt en uiteraard ook doorsturen naar anderen. U kunt ook bijvoorbeeld een mooi canvas laten maken.

Ik stuur altijd een foto mèt en eentje zonder logo. De foto mèt logo is voor eventueel gebruik op social media. Op die manier voldoet u aan de wettelijk eis van naamsvermelding van de fotograaf.

NB: De foto’s zullen nooit zonder uw toestemming op internet geplaatst worden. Mocht u toch niet willen dat uw kind gefotografeerd wordt, geef dit dan aan bij de zwemonderwijzer.

Deze website maakt gebruik van cookies.